Copa final de mandat

Benvolguts i benvolgudes,

Durant els darrers vuit anys la gent d’ICV-EUiA hem tingut la sort de liderar l’equip de govern a Horta-Guinardó. Ha estat una experiència intensa. Durant aquests dos mandats hem tirat endavant molts projectes i molta feina, però també creiem que ho hem intentat fer amb un estil diferent. Al llarg d’aquests vuit anys són moltes les trobades que hem fet i les anècdotes que hem viscut. Durant el mandat que ara començarem haurem de jugar un paper diferent, a l’oposició, i ho farem amb il·lusió i intensitat, com sempre hem fet.

Però durant els darrers vuit anys sí que volem posar en valor les relacions personals que hem establert, les moltes complicitats que creiem que hem teixit, molt sovint per damunt de discrepàncies ideològiques o diversitat d’opinions. I per això ens agradaria compartir una copa de final de mandat amb tota la gent que tingueu ganes de compartir una estoneta amb nosaltres, amb la gent d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó. No volem fer un acte polític, ni un balanç de mandat, volem donar-vos les gràcies per tota la feina que hem compartit durant aquest temps i tancar de forma simpàtica una etapa que per a nosaltres ha estat magnífica.

És per això que ens agradaria comptar amb la vostra assistència el proper dilluns 27 de juny a les 20.00 al bar de la Biblioteca Mercè Rodoreda, al carrer Camèlies 76-80. Ho podeu fer extensiu a altra gent que considereu que pot tenir ganes de venir. Sols us demanem que, si us plau, ens confirmeu la vostra assistència al correu electrònic horta-guinardo@iniciativa.cat, o al telèfon 93 435 27 64, per preveure quanta gent serem aproximadament.

Moltes gràcies i fins molt aviat,
 
Elsa Blasco i Riera
Regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Barcelona

2 comentaris:

Ja no recordo que ha dit...

Hola,
escric poesia i he pensat q aquest poema t'agradaria http://poemesgerard.blogspot.com/2011/04/el-dema-socialista-i.html

http://poemesgerard.blogspot.com/2011/06/la-meva-catalunya.html
aquest darrer m'agrada més per això

vagi bé!

Pere Nieto ha dit...

Va ser una vetllada molt emotiva. Moltes gràcies a tota la gent de les entitats d'Horta-Guinardó