Berenars-debat dels barris a Horta-Guinardó

S'apropen les eleccions municipals i per tant també la campanya i la precampanya electoral i a ICV-EUiA volem, abans, fer un procés de balanç, de reflexió i debat de la feina feta i la que queda per fer. Estem encarant el final del mandat on l'Elsa Blasco (ICV-EUiA) ha estat regidora del districte d'Horta-Guinardó demostrant de què, perquè i com governem. 

Un mandat on hem mirat de transformar el nostre districte sota uns criteris que per a la gent d’ICV-EUiA són irrenunciables. Millorar la cohesió social, aconseguir un espai públic per a tothom, millorar l’accessibilitat, avançar en la sostenibilitat i impulsar nous equipaments públics. Ara és hora de fer balanç de la feina feta, de com l’hem fet i de quins nous reptes hem d’afrontar.

No volem començar a parlar coses ara que venen les eleccions, volem seguir parlant amb confiança, com sempre hem fet, de cap a on volem que vagin els nostres barris, per això volem fer unes trobades amb tothom qui vulgui compartir el debat amb nosaltres. Ho farem en un format que volem que sigui relaxat, agradable, però a l’hora de debat seriós. 

Us proposem quatre debats, agrupats per barris, al voltant d’un berenar. Valorarem la feina feta i les principals línies de treball que volem seguir impulsant:
  • Dimarts 15 de març, a les 19h. al Centre Cívic del Guinardó (Rda. Guinardó, 113-141). Barris del Guinardó, Baix Guinardó i Can Baró.
  • Dimarts 22 de març, a les 19h. a la Biblioteca Juan Marsé (C/ Murtra, 135-145). Barris del Carmel i Teixonera.
  • Dimarts 29 de març, a les 19h. al Centre Cívic Matas i Ramis (C/ Feliu i Codina, 20). Barris d'Horta, Font d'en Fargues, Font del Gos i la Clota.
  • Dimecres 30 de març, a les 19h. al Casal de Barri de la Vall d'Hebron (Av. Vidal i Barraquer, 45). Barris de la Vall d'Hebron, Sant Genís i Montbau.

En la mesura que sigui possible, confirmeu la vostra assistència al correu electrònic de l'Agrupació (horta-guinardo@iniciativa.cat). Adjunto la carta que l'Elsa Blasco, com a Regidora del Districte, ha enviat a les diferents Entitats i persones convidades.

1 comentari:

Marc ha dit...

El primer berenar/debat és per el barris del Guinardó, Baix Guinardó i CAN BARÓ