El llibre dels Gegants de Barcelona

Amadeu Carbó ha presentat el seu llibre "Els Gegants de Barcelona" al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de Santa Eulàlia. Amadeu Carbó és, entre moltes altres coses, un membre actiu del moviment associatiu del barri del Guinardó, a partir del seu treball al Taller Escola Sant Camil. Per tant l'Amadeu és per a nosaltres una persona coneguda i col.laboradora en el nostre barri.

Per encàrrec de la Coordinadora de Gegants de Barcelona l'Amadeu ha fet aquest magnífic llibre. El llibre explica moltes de les anècdotes dels Gegants de la Ciutat al llarg de la seva història, però també com funciona el món dels gegants i com s'organitza la colla. Un llibre, a més, amb moltes magnífiques fotografies.

Amadeu Carbó ha explicat que amb el llibre tanca una etapa molt apassionant fent el llibre. També ha recordat que aquest era un llibre per a tothom. I ha volgut dedicar el llibre a tota la gent que l'ha ajudat. També ha tingut una dedicatòria especial per la Coordinadora de Gegants de Barcelona.

La presentació del llibre ha estat també un acte de reconeixement als gegants de la ciutat i a tots els geganters i geganteres de tots els barris. Els gegants de la ciutat han ballat per primer cop a la seva història al Saló de Cent. L'acte ha comptat amb una assistència molt important de gent del món de la cultura popular catalana. Cal destacar també força gent del moviment associatiu del nostre Districte, entre d'altres una nombrosa representació de la colla gegantera de Montbau.