Nadal... a Horta-Guinardó !

Permeteu que us fem unes breus recomanacions de cara a aquestes properes festes de Nadal als nostres barris. Tota la informació la podeu trobar a la web del Nadal de Barcelona, però nosaltres volem fer algunes referències d'especial interès. Comencem pels dos pessebres vivents que es fan als nostres barris. 

El primer és el pessebre vivent a la Torre del Suro organitzat pel Taller Escola Sant Camil. Serà el proper 21 de Desembre a les 18h al carrer Ercilla 57, al barri del Guinardó. Tots els actors del pessebre vivent són persones amb discapacitat intel·lectual. Us recomanem el pessebre perquè està molt ben fet, el gran esforç d'actrius i actors i el marc incomparable de la Torre del Suro.


La segona recomanació és el Pessebre Vivent de Can Baró, organitzat per l'AVV del barri i on podreu veure com veïns i veïnes de Can Baró recreen escenes del pessebre als accessos del Casal Pirineus, al carrer Josep Serrano 71. Les representacions són els dies 2, 4 i 5 de gener de 18h a 21h i el preu de l'entrada és d'1 euro (fins a 8 anys gratuït). Ja fa uns quants anys que el barri de Can Baró fa aquest pessebre vivent que permet ser un espai de trobada per a la gent del barri i una bona invitació a la resta de la ciutat a conèixer Can Baró.


La tercera recomanació és la Cavalcada de Reis d'Horta-Guinardó. A les 17h farà una primera sortida des de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat amb França i a les 18h farà la sortida definitiva des de la Plaça de la palmera del Carmel. Al voltant de les 19h ses majestats seran rebudes per la Regidora del Districte Elsa Blasco a l'escenari del carrer Tajo i al voltant de les 20.00 la cavlacada arribarà pel Passeig Maragall a l'avinguda mare de Déu de Montserrat. om ja sabeu aquesta és un de les cavalcades amb més assistència i més espectacularitat de la ciutat de Barcelona.