Montbau inaugura Escola Bressol


El barri de Montbau va inaugurar el passat 17 de novembre l’Escola Bressol Harmonia situada en el mateix edifici que l’escola Baloo i que a més ha suposat una remodelació de les instal•lacions existents. L’Escola Bressol Harmonia forma part de la xarxa d’escoles bressols públiques, un dels eixos fonamentals de l’acció municipal a Barcelona que haurà suposat la posada en marxa durant aquest mandat de 20 escoles bressols a la ciutat. Com a Horta-Guinardó en breu s’inaugurarà l’escola bressol Font d’en Fargues i també es farà el trasllat de l’escola Bressol Albí, ampliant la seva capacitat.

Elsa Blasco (ICV-EUiA) ha inaugurat al costat de l’Alcalde i la Regidora d’Educació aquesta nova escola bressol. Com ha destacat a la seva intervenció, Montbau és un petit barri de Barcelona però que compta amb tota una xarxa d’educació pública que compta amb l’escola bressol Harmonia, l’escola d’educació infantil i primària Baloo, l’Institut Narcís Monturiol i fins i tot el campus universitari Mundet. La nova escola bressol de Montbau està situada al número 37 del carrer Harmonia i té una capacitat de 81 places de 4 mesos fins a 3 anys. L’escola té una superfície total de 1.391 m2, dividits en 784 construïts i 607 de pati i terrassa.

La inauguració ha comptat amb animació infantil, berenar i salutacions de les autoritats. Cal destacar el bon ambient de la les famílies assistents, així com també d’altre veïns i veïnes del barri de Montbau que s’han volgut unir a la celebració.