Dinamarca, la Teixonera i la façana vivent


Aquest dilluns en el marc del Festival de Cultura Contemporània EUROPES, el Centre Cívic de la Teixonera va inaugurar una exposició de fotografies i projeccions de Lebende Fassade.

L'acte d'inauguració, que va tenir un petit concert i una explicació per part dels creadors del projecte, va comptar amb la presència d'alguns càrrecs tècnics del districte així com del conseller Joan Vallvé (ICV-EUiA). Dins de la programació OFF del festival, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona converteixen el mapa de la ciutat en un mapa europeu amb Un país per a cada centre: 31 centres civics de Barcelona programaran activitats al voltant de les diferents manifestacions culturals d’un país del continent. 

El Centre Cívic la Taxonera ha escollit Dinamarca i ofereix la exposició sobre el projecte de l'Agència Ambiental Europea (European Environment Agency, EEA) fet a Copenhagen: Lebende Fassade.

Lebende Fassade és un projecte arquitectònic d'una façana vivent a Copenhaguen dissenyat per Johanna Roßbach, arquitecta i Rolf Kuchling, dissenyador multimèdia que intenta fer reflexionar sobre la biodiversitat a tot el territori europeu amb una instal·lació on es cobreix una façana amb diferents plantes reproduint la forma del continent i on les espècies estan triades en funció del color de la seva flor representant la riquesa de la biodiversitat.

Convidem a tothom a visitar l'exposició i us animem a participar de les activitats que ofereix el festival de cultura contemporania EUROPES.