Ricard Gomà i Elsa Blasco a la Festa Major d'Horta


Ricard Gomà, president del grup municipal d’ICV-EUiA, ha visitat al costat de la Regidora del Districte Elsa Blasco la Festa Major d’Horta aquest passat diumenge 12 de setembre. A la visita dels dos regidors d’ICV també han assistit entre d’altres el president d’ICV a Horta-Guinardó, Víctor Valls i el conseller del Districte, Joan Vallvé.

La visita ha començat amb una salutació a la gent de l’AVV d’Horta i a la seva presidenta Anna González. Per problemes tècnics no s’ha pogut fer la festa infantil Salvem Collserola, però igualment Ricard Gomà ha volgut expressar el seu suport a l’AVV i el compromís del grup en la posició contrària al túnel d'Horta. Després Ricard Gomà i Elsa Blasco han assistit a l’actuació dels Castellers de la vila de Gràcia a la Plaça de les Masies d’Horta on han pogut xerrar amb nombrosos representants veïnals que han gaudit d’una bona jornada de castellers al barri i que per primer cop han format part del programa de la Festa major del Barri.

La visita ha continuat als Lluïsos d’Horta on han participat al costat de la presidenta dels Lluïsos, Núria Font, i de membres del grup de fotografia com Pere Solé i Jaume Caminal, del lliurament de premis del concurs anual de fotografia. També s’ha aprofitat aquest espai per poder xerrar amb persones significatives de la Coordinadora d’Entitats com la seva presidenta, Roser Vallhonesta o el president del Club de Bitlles Catalanes Siuranenc d’Horta. La visita ha acabat a la plaça Eivissa on estaven acabant les sardanes i era a punt de començar la recollida del procés participatiu sobre el futur de la plaça i on una de les persones actives en el procés, l’artista Marisa Ordoñez, ha pogut explicar l’objectiu de la intervenció. A la plaça Eivissa també han pogut saludar als membres de la plataforma pel dret a decidir d’Horta-Guinardó que estaven fent promoció de la consulta popular que es celebrarà el proper mes d’abril.



Ha estat un matí de Festa Major on Ricard Gomà ha pogut conèixer més de prop la realitat del barri d’Horta, acompanyat d’Elsa Blasco, Regidora d’ICV que està participant de forma activa de bona part de les activitats de la Festa Major d’Horta.