Inici curs a Secundària a Horta-Guinardó



Avui ha començat oficialment el curs de secundària al Institut Anna Gironella de Mundet del Districte d'Horta-Guinardó. El Conseller d'Educació, Ernest Maragall i l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu han visitat aquest centre on han estat rebuts pel Director del Institut, Vicenç Salvador i per la Regidora del Districte Elsa Blasco.



L'Institut Anna Gironella de Mundet és un centre que ofereix ESO, Batxillerat i Formació Professional amb un total de 740 alumnes matriculats. Enguany s'ha augmentat l'oferta vinculada al tèxtil i la moda, un dels aspectes diferenciadors d'aquest centre. Com a Institut, a part de la seva important tasca educativa, tenen una gran implicació al Districte d'Horta-Guinardó, amb una aposta clara per donar a conèixer la formació professional, al costat d'altres iniciatives encaminades en el mateix sentit com les que es duen a terme des de l'Espai Jove Boca Nord. Cal valorar molt positivament aquesta predisposició del seu director i de tot l’equip docent del institut.



Des d’ICV d’Horta-Guinardó valorem molt positivament el gran pes de l’ensenyament públic al nostre Districte. Enguany estrenem la nova escola bressol de Montbau i el proper curs comptarem amb noves escoles bressol. Però a Horta-Guinardó no tan sols creixem ens instal•lacions educatives, sinó que sobretot hem de valorar la magnífica tasca que fa l’escola pública en tots els seus àmbits, des de l’escola bressol fins a la formació d’adults i en aquest sentit la Regidora, Elsa Blasco, sempre ha volgut posar en valor la riquesa de les nostres escoles i la gran tasca de coordinació que fan entre elles. La presentació oficial del curs de secundària a un dels instituts del nostre Districte serveix, també, per posar en valor aquesta feina.