Exposició 50 anys de Montbau


 El barri de Montbau compleix enguany 50 anys de vida. Al llarg de l'any, i tal i com ja hem anat informant, s'han celebrat diferents actes commemoratius. Ahir dijous es va inaugurar l'exposició que commemora aquests 50 anys de barri. Fins el dia 28 de setembre es podrà visitar al Local Social de Montbau, al carrer Roig i Solé 31. El mateix dia 28 de setembre es celebrarà a les 19.00 al Institut de Secundària Narcís Monturiol (Carrer Harmonia s/n) una xerrada amb la participació de Xavier Subias, arquitecte que va participar del disseny del Pla de Montbau ara fa 50 anys.

La inauguració va anar a càrrec de Berta Andrés (membre de l'AVV Montbau i coordinadora dels actes del 50è aniversari), Josep Olivé (comissari de l'exposició) i Luis Fernando Garcia (conseller de barri). Un bon nombre de públic va poder descobrir una exposició densa i interessant que té una part dedicada a l'arquitectura dels edificis de Montbau, una part dedicada a la gent del barri i una tercera part sobre el projecte de futur de la segona fase de Montbau. També es pot veure una mostra de fotografies i la projecció d'un NODO sobre la inauguració del barri.


El 50è aniversari de Montbau es seguirà celebrant durant la Festa Major que es celebra aviat i que teé la seva màxima concentració d'actes entre els dies 1 i 3 d'octubre. Una bona ocasió per acostar-se al barri i gaudir d'una exposició organitzada per la comissió del 50è aniversari i que ha comptat amb el suport de l'Agència del carmel i del Districte d'Horta-Guinardó.