Fem plegats la plaça Eivissa

Recentment, en el marc de la festa major d’Horta s’ha iniciat el procés de recollida d’idees i propostes ciutadanes sobre com ha de ser la futura plaça Eivissa. La recollida forma part del procés participatiu per la reforma de la plaça Eivissa impulsat des del Districte d’Horta-Guinardó i s’ha dissenyat conjuntament amb la comissió de seguiment del Consell de Barri d’Horta, que aplega entitats i veïns i veïnes del barri tal i com us vam avançar en un anterior article.

El procés s’ha pensat no només com a una recollida de propostes ni de preguntes tancades, sinó que en el marc de la festa, s’han programat tres activitats que promovien el coneixement de la plaça i la reflexió sobre ella, una xerrada a la Biblioteca Can Mariner, una imatge gegant de la plaça on la gent hi dibuixava les seves idees i la construcció d'un nou mobiliari urbà a partir de material de rebuig.

Qui estigui interessat en donar la seva opinió haurà d’afanyar-se ja que el període de recollida acaba el proper dijous 23. La butlleta consta de cinc preguntes:
  • Quines activitats fas a la plaça?
  • Què t’agrada més de la plaça?
  • Quines activitats t’agradaria fer-hi?
  • Què creus que es pot millorar?
  • Com voldries la plaça Eivissa?
Es recullen a diferents equipaments i seus d’entitats del barri o bé es pot omplir i enviar la butlleta per internet: Fem plegats la plaça Eivissa.

Us animem a tots a participar-hi!

Video de la intervenció de la regidora del districte, Elsa Blasco, animant a tothom a participar del procés: