Canvi de data inauguració Metro Carmel

Segons ens informen s'ha canviat la data de posada en marxa del Metro al Carmel. Un endarreriment tècnic fa que s'hagi de posposar alguns dies el funcionament normal del metro i per tant no es farà la inauguració sinó està a ple rendiment. Us seguirem informant. Mantenim l'article que havíem publicat.

El Metro arribarà a les estacions de Vall d'Hebron, Teixonera i Carmel el proper dissabte 24 de juliol segons ha anunciat aquest dijous l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, (tal i com recull la fotografia) en el marc de la Festa major del Carmel, concretament en el tradicional concert d'havaneres.

L'arribada del Metro al Carmel suposarà un canvi radical en la mobilitat d'aquest barri del nostre Districte. Tothom era conscient al barri del Carmel de la importància d'aquesta notícia i per tant l'acollida de la data de la posada en marxa del Metro ha estat una notícia molt ben acollida. La festa es durà a terme el dissabte 24 de juliol per la tarda i pel vespre a la mateixa Rambla del Carmel on es celebren totes les festes del barri. Més endavant parlarem molt més de la festa d'inauguració, de les conseqüències de l'arribada del Metro i de les urbanitzacions derivades d'aquesta obra al Carmel, però des d'ICV Horta-Guinardó volíem compartir amb tots vosaltres aquesta magnífica notícia.

Queden enrere els moments durs que va viure el barri del Carmel amb el seu famós esvoranc, el patiment de la gent, els nervis i les incerteses. Però també moments d'un gran dispositiu d'atenció ciutadana encapçalat per la Regidora d'ICV, Elsa Blasco. Es va saber reaccionar davant de la desgràcia amb una gran capacitat política i humana amb Elsa Blasco i de la desgràcia en vam fer una oportunitat. Dissabte 24 us esperem per celebrar-ho.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin duda una noticia esperada para todos los vecinos del barrio y muy necesaria para los cargos políticos por necesidades electorales.

El carmel queda marcado por y para siempre, pero con ánimo de que aquel fatídico suceso alla servido motivo de atención para merecer evoulcionar como otros barrios de barcelona.

Desde este blog hago un llamamiento a todos los vecinos del barrio, para fomentar el asociacionismo y la renovacion de una Asociación de Vecinos que hace años se encuentra manipulada por unos cuantos, politizada, y dando una pésima imagen y decidiendo por un barrio que se merece algo más.

Realmente cada año cuando veo en el escenario que ciertos personajes representan al barrio que me ha visto nacer, se me cae la cara de verguenza.

Saludos

Vecino del carmel

Anònim ha dit...

Ja, uns dies...ja serà segur pels usuaris inagurar-lo tan aprop de les eleccions?


Imma R.

Pere Nieto ha dit...

Si es posa en funcionament la primera setmaan d'agost, per exemple, no crec que sigui tan a prop de les eleccions. Creus que seria millor esperar al desembre després de les eleccions?