25è aniversari de la Fundació Els Tres Turons


Ahir, dijous 15 de juliol, es va celebrar la tradicional festa de fi de curs de la Fundació Els Tres Turons a l'Espai Jove Boca Nord. En aquest cas la festa prenia molt més sentit ja que coincideix amb el 25è aniversari de l'entitat. A la festa hi va assistir el conseller d'ICV-EUiA que alhora és conseller de salut i persones amb discapacitat, Joan Vallvé.

La festa va comptar amb varietat d'activitats. Entrevistes en directe, projecció de videos, exposició de pintura, fotografia i de treballs manuals, un pica pica i un concert a càrrec de l'Orquestra de la Bona Sort. L'ambient i la nombrosa gent (va haver-hi una participació molt destacada) expliquen molt de com és i treballa la fundació que fa de la col·laboració amb les entitats i equipaments del barri una manera de ser. En aquest sentit val la pena destacar la col·laboració amb Boca Ràdio que permet fer de la ràdio una magnífica eina d'integració social.

La Fundació Tres Turons és una entitat d'iniciativa social i sense afany de lucre que es va crear l'any 1985 al Districte d'Horta-Guinardó. Té com a funció principal la promoció i suport a la salut mental comunitària, desenvolupen tot un seguit d'estratègies assistencials, rehabilitadores, formatives, d'integració laboral i contra l'exclusió social. Cal destacar la magnífica feina que fan tant amb les persones usuàries com amb les seves famílies. Però més enllà de la seva tasca principal la Fundació Tres turons és també un referent social i associatiu al barri del Carmel, amb un paper destacat en el pla comunitari de Carmel Amunt i tenint un paper destacat en la vida social del barri del Carmel i per extensió a tot el Districte.

Des d'ICV Horta-Guinardó felicitem la tasca feta per la Fundació Tres Turons al llarg dels seus 25 i esperem poder seguir celebrant aquest esdeveniment amb nous actes commemoratius que es faran a la tardor.