el 7 digital: butlletí ecosocialista d'Horta-Guinardó


Ja fa un temps que a ICV vam emprendre el projecte d'aquest blog, ecosocialistes d'Horta-Guinardó, com a espai de debat i sobretot informatiu de l'activitat al districte, de l'aportació d’ICV al govern del Districte, festes, actes i activitats de les entitats i els equipaments públics del districte d'Horta-Guinardó.

Un mes i mig després de l'arrencada d'aquest blog, amb 46 articles a l'esquena i més de 1100 visites, en fem una bona valoració i creiem que comença a ser una bona eina per expressar la visió d'ICV de l'acció de govern al districte, de les seves prioritats i també de l'activitat de les diferents entitats del districte així com el reconeixement de la seva funció social i del paper clau que tenen en la cohesió social als barris i al districte.

Però volem anar més enllà. Recentment hem creat el 7 digital, un butlletí quinzenal que recull les notícies més importants i de l'activitat de les entitats en format de titulars enllaçats a la notícia sencera per facilitar la lectura.


Creiem que les notícies que es generen al districte, tot i que sovint no surtin als mitjans, compten amb un gran interès de la ciutadania. En un context on les notícies positives no tenen lloc als mitjans de comunicació, creiem que l'aniversari d'una entitat, la festa major d'un barri o la finalització de la urbanització d'un carrer important són notícies des les que els veïns i veïnes del districte han de poder ser informats. Per això us convidem a apuntar-vos a rebre'l així com a fer-ne difusió a qui creieu que li pugui interessar.

S'estan duent a terme moltes polítiques i programes importants, s'estan executant moltes transformacions necessàries i històricament reivindicades al districte i s'està fent gràcies a la col·laboració, el seguiment i la reivindicació dels veïns i veïnes i les entitats del districte. Volem visibilitzar-ho per a que tothom pugui valorar i fer el seu balanç l'aportació d’ICV al govern del districte d'Horta-Guinardó amb l'Elsa Blasco al capdavant.