Trobada d'Entitats 2010



Aquest dissabte 5 de juny es va celebrar la Trobada d'Entitats 2010 d'Horta-Guinardó, amb un format força diferent dels anteriors. Podeu veure els motius d'aquest canvi més explicats al blog d'en Pere Nieto.

Per la tarda taller de circ (activitat coordinada pel CJD7), després sopar d'entitats i finalment rumba catalana amb Micu (activitat amb el suport de Sant Gaudenci d'Horta), una programació festiva per celebrar amb tot el moviment associatiu del Districte la feina que es fa dia a dia. Entre les entitats una representació de la gent d'ICV d'Horta-Guinardó i la presència del conseller d'ICV, Joan Vallvé i del proper Cap de LLista d'ICV-EUiA a Barcelona, Ricard Gomà que no es va voler perdre la celebració.

Més de 500 persones assistents i més de 50 entitats representades demostren que el canvi de model de la Trobada d'Entitats no ha fet perdre les ganes de compartir un dia de festa i trobada entre tota la gent que cada dia fa el possible per millorar els seus barris, des del Districte i des de les entitats. En aquest sentit volem agrair la feina de la comissió organitzadora que integra representants de les segënts entitats: Coordinadora d'Entitats del Guinardó, Coordinadora d'Entitats d'Horta, Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó, Eix Maragall, Cor d'Horta, Vocalia de Discapacitats La llavor d'Horta, Sense Traves, Malignes del Guinardó, FOC-Diables del Carmel, Escola EE Mare Déu Montserrat, Club Bitlles Cop, Parròquia Sant Joan d'Horta, Club Voleibol Vall d'Hebron i Centre de Recursos Pedagògics.