Dia Internacional del Joc a Horta Guinardó


El passat dissabte 29 de Maig, ludoteques, casals i voluntaris van omplir la Rambla del Carmel de nens, nenes i adults jugant en motiu del dia internacional del joc (28 de Maig). La festa, a la que va acudir la regidora d'Horta Guinardó Elsa Blasco, va tenir un caràcter lúdic, festiu tot i que també reivindicatiu i solidari.

Arrel de l’èxit de la primera mostra “Creajoc” de l'any passat, aquest any s'ha continuat amb aquesta línia de potenciació de la creativitat al voltant del joc. La 2a mostra Creajoc va comptar amb una gran participació dels diferents equipaments infantils i juvenils dels barris aportant un gran nombre de jocs realitzats molt variats.

A més, arran del projecte de cooperació centrat en el joc entre escoles del Senegal i escoles del Districte que s'està impulsant de l’Àrea d’Innovació del Consorci d’Educació de Barcelona amb l’ajuda d’ONG’s com Amics de Diakha-Madina, la festa també va comptar amb uns quants estudiants de l'IES Ferran Tallada voluntaris que ensenyaven a jugar a jocs d'origen senegalès fruit d'aquest projecte.



El dia internacional del joc és un dia per a reivindicar el joc pel joc, sense més objectius que divertir-se i passar una bona estona. Vegeu el manifest de a la web de l'Associació Internacional pel dret a jugar o entreu al seu facebook.