Club Voleibol Vall d'Hebron

El Club Voleibol Vall d’Hebron és una de les entitats esportives més importants del Districte i un dels millors clubs de Voleibol de Catalunya. Però no és tan sols això, com diu el seu lema també és “un club, un sentiment, una forma de vida”. El passat 19 de juny van celebrar el seu sopar de fi de curs, una autèntica festa de gent jove que viu el Club Voleibol Vall d’Hebron com una part molt important de la seva vida, especialment el seu president, David López que acompanyat sempre per l’Anna i la resta de la Directiva ha aconseguit fer d’aquesta entitat un referent esportiu i social.


Moltes coses es poden dir en el terreny esportiu del Club Voleibol Vall d’Hebron. És el club de voleibol català amb més equips. Aquest any han aconseguit la classificació per sis campionats d’Espanya, en els que ha obtingut dos segons llocs. Ha disputat la Superlliga Junior en categoria juvenil masculina i femenina. Ha disputat l’ascens a Superlliga 2, 17 jugadors i jugadores han anat a seleccions (destacant per exemple Maria Segura a la selecció espanyola juvenil o Anna Albesa a la selecció absoluta catalana).


Però el que és més important és la seva gran capacitat de potenciar l’esport de base, tant a nivell masculí com femení en un esport minoritari. El Club de Voleibol fa una tasca magnífica, portant el nom d ela Vall d’Hebron arreu de Catalunya i l’Estat i fa de l’esport un compromís amb la gent jove i amb el Districte. Des d’ICV Horta-Guinardó no volíem deixar passar l’oportunitat de felicitar al Club per la seva magnífica temporada i sobretot per la seva magnífica trajectòria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el que dieu, és veritat, però recordem que tot és gràcies al suport personal i econòmic de les families.
Felicitats pares i mares!!!

Pere Nieto ha dit...

Tens tota la raó. De fet una de les coses que em va semblar genial del sopar és que es premia a famílies que treballen de forma especial. Aquest compromís és un dels eleements que fan del Club un espai tan viu i que progressa d'aquesta manera.