30 anys del grup coral Horta

Aquest passat divendres el Club de Tenis Horta va acollir l'acte central del 30è aniversari del grup coral Horta.

Durant el concert, un combo (guitarra, baix, bateria i teclat) va acompanyar el grup coral que va cantar les cançons de la nostra vida, un conglomerat de la nova cançó (Que tinguem sort, l'estaca, Pare, Paraules d'amor i Veles e vents), Queen (Crazy thing called love i Bohemian Rapsody) i Abba (Thank you for the music, I have a dream, Super trouper, Money, money, money i Mamma mia).

El districte d'Horta-Guinardó té la sort de comptar amb nombroses corals, orquestres, grups de música i escoles de música que promocionen la cultura musical i en aquesta direcció esperem que la futura escola de música municipal que s'allotjarà a la reivindicada Masia de Can Fargas ajudi a dinamitzar i potenciar encara més la música al districte.

El grup coral d'horta, que a més ja fa un temps que torna a comptar amb la coral infantil, és un bon exemple al districte de com la música pot ser un punt de trobada, de convivència i de projecte col·lectiu. Des d'ICV els felicitem pels 30 anys, també a la nostra companya Tina com a cantaire del grup coral, i els animem a seguir amb el projecte.