Castells al Baix Guinardó

Diumenge 20 de juny es va celebrar al Parc del Príncep de Girona al Baix Guinardó una jornada castellera que va aglutinar a força públic del barri. L'AVV del Baix Guinardó va organitzar aquesta jornada com a cloenda de la Festa major celebrada l'anterior cap de setmana. La colla de castellers de la Vila de Gracia va exercir el paper de colla amfitriona a un matí casteller en el que també van participar les colles dels Xicots de Vilafranca i els Bordegassos de Vilanova.

Joan Vallvé, conseller d'ICV d'Horta-Guinardó i conseller de barri del Baix Guinardó va assistir a la jornada castellera on es van viure castells de set, però sobretot un bon ambient festiu. No és primer cop que es veuen Castells al Districte però tampoc és un fet gaire habitual. Des d'ICV seguirem treballant al Districte per recolzar les festes tradicionals catalanes com ja fen de forma molt expressa amb el món del Foc. En el mateix sentit us volem animar a participar del Concurs de Percussió que organitzen els Malignes del Guinardó el proper dissabte 26 de juny al Parc del Guinardó per la tarda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El proper 26 de juny al Parc del Guinardó celebrarem el 5è Aniversari del Concurs de Percussió de Barcelona. El cercavila començarà a les 17'30h i gaudirem d'una gran jornada de percussió gracies als grups participants. Després, tindrem el concert de dos grups d'una gran qualitat i divertits: MINE i SE ATORMENTA UNA VECINA.
US HI ESPEREM A TOTS!!!

joan ha dit...

JAJAJA!! Publicitaaat! Spam! Jordi, tingues la valentia de firmar almenys! jejeje!

Allà hi serem!

Pere Nieto ha dit...

La Colla de Gràcia ens va aclarir que havien fet un castell de vuit. lamentem el despiste i els felicitem de nou per la bona actuació.