Activitats d'estiu a Horta-Guinardó

Un cop més, els Centres Cívics, Casals de Barri del districte d'Horta-Guinardó, l'Espai Jove BocaNord han programat un estiu ple d'activitats gratuïtes per els veïns i veïnes. Volem recomanar-vos-en especialment cinc que es duran a terme al llarg del Juliol:

A l'estiu del 2010... els vespres són a la Vall d'Hebron [programa]
Els dimecres de juliol cinema a l'aire lliure als jardins de Can Brassó i els dijous espectacles de música en directe, circ, humor, màgia i projeccions a la terrassa de la Pl. Meguidó.
Organitza: Centre Cívic Teixonera | Casal de Barri de la Vall d’Hebron-Can Travi | Centre Cívic Casa Groga
Contes a les places [programa]
Els dijous de juliol a les places d’Horta contes musicals, contes tàctils, contes sensorials, contes explicats per pallassos, contes amb llengua de signes...
Organitza: Biblioteca Can Mariné i Centre Cívic Matas i Ramis.


Nits torrades [programa]
Els divendres de juliol a les 22h, concerts d’estiu al centre cívic Matas i Ramis.
Organitza: Centre Cívic Matas i Ramis



Stripart [programa]
Mostra de joves artistes. Pintura, fotografia, disseny, escultura, arquitectures efímeres, poesia visual, instal·lacions, performances, música, videoart... Inauguració el dissabte 3 de juliol. visita el web
Organitza: Centre Cívic del Guinardó



Caminart pel Carmel [programa]
Un projecte pensat en potenciar l'art en l'espai públic amb recursos artístics provinents del propi barri on el públic es mourà pel barri, es desplaçarà per una trajectòria propera trobant els diversos focus de creació artística específicament pensats per a cada localització.
Organitza: Espai Jove BocaNord | Centre Cívic del Carmel


Des d'ICV creiem que els equipaments públics juntament amb les entitats són un eix vertebrador dels barris generant activitats per els veïns i veïnes i considerem que és important donar-los difusió per a que tothom en tingui coneixement per tal de poder gaudir dels seus serveis i les seves activitats. Us animem a participar-hi i aprofitar l'oferta pública d'oci així com tots els tallers que organitzen.

Més informació de les activitats i els tallers d'estiu a les webs de:
CC Matas i Ramis | CC Carmel | CC Casa Groga | CC Guinardó | CC Taxonera | Espai Jove BocaNord