Nova passarel·la a l'Institut Ferran Tallada


Tot i que ja fa un temps que està acabada, l'associació d'alumnes de l'institut Ferran Tallada va organitzar el dimarts una inauguració de la nova passarel·la del carrer Gran Vista a l'entrada de l'institut coincidint amb la festa de fi de curs. A l'acte van assistir-hi el director, mestres i alumnes de l'institut, varis representants del districte entre ells el conseller d'ICV, Joan Vallvé, i de l'agència del Carmel.


La inauguració és una de les moltes activitats que l'Associació d'Alumnes de Ferran Tallada liderada pel Toni Femenia, el seu president, fa al llarg del curs. L'ADAFT és una associació molt activa que no només dinamitza l'institut Ferran Tallada sinó que està oberta al barri i al districte organitzant, participant, proposant i reivindicant.

Des d'ICV volem felicitar-los per l'èxit de la inauguració d'aquesta passarel·la que millora l'accessibilitat i la seguretat a l'entrada de l'institut i animar-los a seguir amb la seva activitat, festiva i reivindicativa i compromesa amb el barri del Carmel.