Festa Major del Guinardó


Dissabte 8 de maig va començar la Festa Major del Guinardó. Pel matí la tradicional cursa ACEM va donar el tret de sortida a tot un seguit d’activitats que acabaran el proper diumenge 16 de maig. Durant tot el dissabte també es va celebrar el Sarau a la Plaça del Guinardó. A la tarda es va fer una baixada de torxes amb el trabucaires d’en Perot Rocaguinarda, els Malignes del Guinardó, Xerrac ... fins arribar al carrer Teodor Llorente on es va llegir el pregó a càrrec de Xavier Roviró, autor de diversos estudis sobre en Perot Rocaguinarda, famós bandoler lligat al nostre barri. 

Després del pregó carregat de referències històriques va tocar el torn de les salutacions a càrrec de la Presidenta del Districte i de la nostra Regidora Elsa Blasco (ICV), que va voler agrair la feina de la comissió de la Festa Major i va reivindicar la importància de recordar personatges tan mítics i entranyables com el Perot Rocaguinarda. 

Posteriorment es va procedir al sopar popular i al ball amb Xarop de Canya, moment que també va ser aprofitat pel nou conseller de barri del Guinardó, Joan Vallvé, per contactar amb entitats del barri prendre el pols a la realitat del barri. També hi eren presents representants de tots els grups municipals i la tècina de barri i el Conseller Tècnic, Pere Nieto

Podeu conèixer el programa d ela Festa Major al Blog de la Festa Major.