50 anys de Montbau


Dissabte 15 de maig es va celebrar l'acte principal de commemoració del 50è aniversari del barri de Montbau. La pluja va deslluir la celebració de la tarda, però no va impedir que molta gent del barri participés de la fideuà i de la resta d'activitats que es van realitzar. Cal destacar que també es va procedir a la descoberta de la placa commemorativa del 50è aniversari del barri al peu del til•ler que unes setmanes abans s'havia plantat. Després de la salutació de Joan Peris en nom de l'AVV i de la Comissió, va intervenir Elsa Blasco qui va felicitar a tota la gent del barri per aquest aniversari. També hi va ser, a més d'altres consellers, Joan Vallvé, conseller d'ICV.

Les festes commemoratives continuaran al llarg de tot l'any. El 6 de juny per exemple amb el concert commemoratiu de la Coral de Montbau a les 17.30 a l’església o les xerrades de les que ja us donarem més informació entre setembre i octubre que sens dubte seran molt interessants.

La cloenda coincidirà amb la publicació del llibre del 50è aniversari elaborat per Carlota Giménez i editat pel Districte, un cop ja hagi passat la festa Major del barri que es celebra a principis d’octubre.