Portes obertes al recinte modernista de Sant Pau


El cap de setmana del 24 i 25 d'abril l'Hospital de Sant Pau va celebrar jornades de portes obertes per conèixer les tasques de remodelació del recinte històric modernista de l'Hospital. Les jornades s’han saldat amb un èxit d’assistència d’unes 20.000 persones.

Elsa Blasco, Regidora del Districte, va voler fer una visita acompanyada d'entitats del Guinardó. Representants d'entitats com la Coordinadora d'Entitats, AVV Joan Maragall, cooperativa Rocaguinarda, Gresol o Eix Maragall, entre d'altres van passejar pels pavellons restaurats o van poder gaudir de l'actuació de músics de l'Escola Pausa del Districte o del documental sobre l'Art Noveau. Cal destacar entre el grup la presència d'Eugeni Forradellas, ex Regidor d'ICV i membre de l'agrupació d'Horta-Guinardó.

La visita ha estat un espai agradable de trobada per conèixer una de les joies de la nostra arquitectura mundial i que tenim la sort de tenir a Horta-Guinardó. El recinte remodelat acollirà la seu de la Universitat de les Nacions Unides i seus vinculades a l’Euromediterrània.