Pere Nieto pregoner de la Festa Major de Sant Genís




Ahir, Pere Nieto va ser l’encarregat de llegir el pregó de la Festa Major de Sant Genís dels Agudells. Pere Nieto és company d’ICV i durant 8 anys va ser el Conseller Tècnic d’Horta-Guinardó quan des d’ICV-EUiA vam tenir la responsabilitat de la Regidoria. A més Pere Nieto és professor de l’escola cooperativa Gravi (que té l’edifici de secundària a Sant Genís) i participa activament a l’AVV del Poblenou. Cal valorar, per tant, el gest de l’AVV de Sant Genís de convidar a fer el pregó a una de les persones que va donar la cara políticament durant 8 anys complexos i en aquest sentit entenem que és un reconeixement a la feina ben feta d’ICV-EUiA a Horta-Guinardó.

Podeu llegir el pregó en el seu blog, però resumint, Pere Nieto va plantejar la necessitat de posar en valor el debat i la discrepància. La necessitat de decidir no es limita sols al fet nacional o a la república. El dret a decidir també ha d’afectar a la quotidianitat i en aquest sentit l’actual equip de govern de CIU té greus mancances. Amb un to més aviat relaxat, tenint en compte que estem de Festa Major, el pregó va recordar algunes de les demandes més importants del barri com són el transport públic, la manca de compliment de promeses electorals com el cobriment de la Ronda, l’oblit de Collserola o la necessitat del casal de gent gran.

Al pregó hi van assistir els consellers d’ICV-EUiA Anna Mir i Toni Salado així com altres membres d’ICV d’Horta-Guinardó com el coordinador, Víctor Valls. En un moment on tots els nostres barris celebren festes i activitats volíem compartir aquest moment especial que va ser el pregó de la Festa Major de Sant Genís.