Festa Major a Font del Gos i Can Baró


Avui gent d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó hem participat de les paelles de final de Festa Major dels dos dels barris més especials del Districte. Es tracta de la Font del Gos i de Can Baró.

A la Font del Gos la Festa Major és un punt de trobada de molta tradició. Sols cal recordar que amb una població al voltant dels 300 habitants avui al dinar de Festa major hi han participat més de 170 persones. La paella era molt bona, feia un dia molt agradable i hem pogut debatre un cop més sobre la situació del barri dins de l’àmbit de Collserola i el seu futur. Malgrat els diferents punts de vista, la visita a la Font del Gos és sempre un plaer.

A Can Baró el concurs de paelles al Pirineus s’ha convertit en un referent d’aquest barri. Diferents grups i entitats competeixen per guanyar els premis, però sobretot és una trobada de tota la gent activa del barri. Nosaltres hem compartit paella amb la gent de l’AVV, però també hem compartit bones estones amb gent de la Penya Barcelonista de Can Baró, de Raimon Casellas o de l’equipament del Pirineus. Els consellers d’ICV-EUiA Anna Mir i Toni Salado han estat presents al dinar. No negarem que al barri de Can Baró ens sentim molt a gust.


Aquest mes de juliol encara compartirem Festa Major amb la gent del Carmel i de la Clota.