Homenatge a Gregori Gimémez


Fa poques setmanes moria en Gregori Giménez, lluitador constant, activista del barri d’Horta, compromès amb les lluites socials i militant d’esquerres incansable. Molta gent vam estimar-lo i molta gent tenim ganes de recordar-lo i sobretot mantenir vius tots els seus compromisos. I és per això que hem decidit organitzar un acte el proper dissabte 2 de març de 2013 a les 12.00 als Lluïsos d’Horta (carrer Feliu i Codina 7 i 9).

Ens agradaria molt poder comptar amb l’assistència de tota la gent que té vincles amb el Gregori i compartir la família, amics i amigues, companys i companyes una estona d’homenatge sincer a una persona absolutament única.

Però no tan sols us proposem assistir i que feu extensiva la informació a tota la gent que considereu oportú. També us demanem que ens feu arribar una frase que sigui un record que teniu d’en Gregori. Amb totes les frases que anem rebent farem una presentació que reculli tots aquests records. No volem un llibre de condolences, volem un recull de frases molt breus però que a vosaltres us facin recordar al Gregori i que per tant quedin per sempre. Envieu-nos aquestes frases a graciesgregori@gmail.com així com també totes les propostes que tingueu, imatges, documents, idees... que vulgueu aportar per aquest acte.

Finalment us demanem que, en la mesura del possible, confirmeu la vostra assistència, tant per facilitar l’organització de l’acte com per anar-vos informant de les novetats.

També podeu llegir aquest article que va escriure Pere Nieto.
Hem fet un web on poder compartir records i vivències amb el Gregori:
graciesgregori.blogspot.com

Moltes gràcies i ens veiem el dissabte 2 de març.