Club Voleibol Vall d'Hebron, Campiones!


El darrer cap de setmana es va celebrar la Copa Princesa de Voleibol a les instal·lacions de l’Olímpics de la Vall d’Hebron. El Districte d’Horta-Guinardó va ser per tant protagonista d’un important esdeveniment esportiu femení. Però sobretot el nostre barri va ser testimoni d’un èxit sense precedents pel Club Voleibol Vall d’Hebron, que es va aixecar de forma merescuda amb la Copa. Podeu veure aquí el reportatge d'Horta-Guinardó TV.

El Club Voleibol Vall d’Hebron és un exemple de constància i compromís. Des de la seva modèstia i la manca de mitjans econòmics, demostra temporada darrera temporada que no té límits esportius i que sap combinar de forma exemplar la seva competitivitat a l’elit de l’esport i la seva capacitat de treball en esport de base (moltes escoles dels nostres barris saben de la gran tasca que fan). A Barcelona fer destacar un club d’aquesta manera és molt més difícil ja que els suports institucionals i empresarials acostumen a ser molt inferiors que a d’altres poblacions i per tant la tasca del Club Voleibol Vall d’Hebron té encara més mèrit.

La consellera d’ICV-EUiA al Districte d’Horta-Guinardó Anna Mir, acompanyada de Pere Nieto, va voler expressar el suport al club i va assistir a la semifinal entre el nostre club i el RGC Covadonga. El triomf a la final va ser molt lar, però no per això va ser menys intens. Anna Mir va poder compartir uns moments amb la Presidenta de la Federació Catalana de Tennis i amb David López, president del club i a més persona activa en la vida del Districte. Des d’aquest espai també volem fer arribar com a ICV d’Horta-Guinardó la nostra felicitació al Club i desitjar molts més èxits a tots els nivells.

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

Hi ha entitats que no són prou valorades. Aquest é sun bon exemple. Anar a veure un aprtit no és tan sols donar suport a l'entitat, és sobretot disfrutar de grans partits.