Homenatge a Salvador Allende


El proper 11 de Setembre a les 10:15h com ja és tradicional a la plaça de Salvador Allende, al Carmel, es farà l'emotiu acte d'homenatge al president Xilè. L'acte serà presentat per Antonio Doñate, membre de la Federación de Jueces para la Democracia de América Latina y el Caribe. Aquest any, l'actuació musical folklòrica anirà a càrrec de “Los Hermanos Marín”. 

Històricament l'acte ha estat organitzat pel districte d'Horta-Guinardó conjuntament amb l'associació ASOPXI i el Centro Salvador Allende. Des d'ICV-EUiA, però, ens dóna la sensació de que l'acte incomoda al nou govern i sembla que l'intentin amagar donat la més que escassa difusió que se n'ha fet, malgrat ser un acte municipal consolidat i popular. 

Convidem a tothom a anar-hi i seguir fent de l'acte, un dels més emotius que es fan al districte així com a participar de les activitats que es faran al llarg de la setmana i que podeu trobar al díptic de l'acte.
Diumenge 11 de Setembre a les 10:15h 
Pl. Salvador Allende (mapa) - Bus: 28, 87, 92 - Metro: L5 (Mare de Déu del Coll/Carmel)

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

L'homenatge a Salvador Allende és política i hi ha gent que sembla que hi vol renunciar. Jo com cada any des de que el conec hi aniré.