ICV-EUiA comença la campanya al Guinardó




Aquest dijous 5 de maig comença la campanya electoral a les 12 de la nit. ICV-EUiA ho farà al Mas Guinardó i això no és cap casualitat. La feina feta per Elsa Blasco com a Regidora del Districte ha estat reconeguda des de molts àmbits i tal com diu la campanya de comunicació d’ICV-EUiA d’Horta-Guinardó “marquem la diferència”. De la gestió d’aquests darrers vuit anys amb Elsa Blasco en podem destacar moltes actuacions, però una d’elles és la rehabilitació del Mas Guinardó i convertir-lo en casal d’entitats.

El Mas Guinardó és un dels punts fonamentals a partir dels quals va néixer el barri i ara s’ha obert a tot el barri, plenament remodelat, un edifici que val la pena conèixer, un espai públic al seu entorn de qualitat i un equipament excel·lent per dinamitzar la vida social del Guinardó. I conscients d’aquest simbolisme ha estat el lloc triat per fer l’inici de campanya a Barcelona de la coalició ICV-EUiA.

L’acte començarà a les 10 del vespre i a més d’un sopar fred i d’alguna actuació comptarà amb les intervencions de dirigents d’ICV-EUiA i tancarà l’acte d’inici de campanya el nostre cap de llista, Ricard Gomà.

Si voleu participar podeu reservar a bcn@iniciativa.cat