Això tot just comença !

ICV d'Horta-Guinardó comença avui, amb un sopar, de forma pública  i formal la seva  campanya d'explicació de la feina feta al llarg del mandat i d'elaboració del programa pel proper mandat. Avui divendres comencem a posar negre sobre blanc en la definició de quins són els eixos que han marcat la nostra gestió al capdavant del Districte d'Horta-Guinardó amb la Regidora Elsa Blasco (ICV-EUiA).

Ha estat un mandat que ha suposat una gran transformació dels nostres barris, tot i la situació actual de crisi econòmica. Ningú pot negar que Horta-Guinardó ha viscut grans transformacions, que ha resolt temes històrics i que també ha afrontat un munt de petites trasnformacions i acuacions. Som conscients de que hem comès errors i també que hi ha temes en els que no hem pogut arribar tan lluny com haguéssim volgut. Ara volem començar el procés de valorar tot allò que hem fet, primer internament i després amb tota la ciutadania. Ben aviat tindreu tota la informació al vostre abast.

Fer una valoració a fons de la feina feta al llarg dels darrers quatre anys ha de tenir un doble objectiu, per una banda rendir comptes, per altra banda millorar. És evident que un dels objectius que ens hem plantejat és donar a conèixer la gestió liderada per Elsa Blasco, cal rendir comptes, demostrar si hem estat coherents amb el nostre programa electoral, si hem aconseguit fer front al Pla d'Actuació del Districte. Per altra banda valorar el mandat ens ha de donar més eines per fer-ho millor el proper mandat, posar en comú els encerts i els errors, valorar la manera com ho hem fet, posar en valor la gent que ho ha fet possible, ens donarà més força pels propers quatre anys.

Sabem que no són moments de grans valoracions, de seure a pensar, vivim massa pendents del moment, del titular de la premsa, de la notícia polèmica, però nosaltres insistirem. Avui comencem aquest procés, ben aviat el voldrem compartir amb tota la gent dels nostres barris, això tot just comença.