Pasarel·la de moda al Cor d´HortaDissabte 23 d'octubre s'ha celebrat una nova edició de la passarel·la de moda organitzada pel Cor d'Horta I Mercat al carrer Tajo. L'acte s'emmarca dins de BCN Moda al Carrer Tardor-Hivern 2010.
La desfilada és una de les moltes activitats que organitza el Cor d'Horta al llarg de l'any. L'entitat també participa activament en moltes activitats del Districte com la Rua de Carnestoltes d'Horta o la Cavalcada de Reis d'Horta-Guinardó.
La pasarel.la de moda és una de les activitats vinculades directament amb la promoció comercial de les botigues del barri. Aquesta aposta pel comerç de proximitat és el que dóna sentit al fort suport municipal de l'Ajuntament de Barcelona I del Districte d'Horta-Guinardó. Joaquim Verdú, dissenyador amb un gran prestigi i fill d’Horta, va tancar la desfilada amb algunes de les seves creacions. Un cop més la passarel·la va ser un èxit de participació I el carrer Tajo es va omplir de veïns i veïnes que van gaudir d'un agradable vespre de lluna plena.