Caliu al barri d'Horta

Dimarts 12 d'octubre es va fer la inauguració de l'espai Caliu al carrer Campoamor 4 del barri d'Horta. Aquesta és una iniciativa de 5 parròquies cristianes d'Horta, Font d'en Fargues i el Carmel (Mare de Déu del Mont Carmel, Sant Antoni de Pàdua, Sant Joan d'Horta, Sant Marcel i Santa Teresa de Jesús).

Aquesta iniciativa ofereix un espai d'esmorzar en companyia. El servei funcionarà de dilluns a diumenge de 08.00 a 12.00. Per tant persones en situació de pobresa podran anar a aquest local per tal de poder esmorzar però sobretot fer-ho en companyia de voluntaris i voluntàries que pretenen fer d'aquest espai un lloc de trobada i de crear lligams amb persones que estan en situació de pobresa. Fins ara ja s'han apuntat més de 50 persones voluntàries. El projecte sorgeix de la vivència de que el nombre de persones amb necessitats econòmiques que s'havien acostat a les parròquies s'havia triplicat en els darrers mesos.

El projecte també es coordina amb el Districte d'Horta-Guinardó. En propers articles explicarem totes les mesures impulsades per fer front al increment de demanda de serveis adreçats a persones en situació de vulnerabilitat. Des d'ICV recolzem el treball dut a terme per l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona, liderada per Ricard Gomà, i també expressem el nostre suport a les iniciatives socials encaminades a oferir serveis basats en la solidaritat i la justícia. Si voleu contactar amb Caliu ho podeu fer al correu electrònic centrecaliu@gmail.com