1r aniversari del Casal de la Vall d'Hebron



Aquest passat cap de setmana el Casal de la Vall d'Hebron va celebrar el seu primer any de la posada en funcionament amb activitats repartides per tot el cap de setmana.

Dissabte, el matí de ludoteca oberta i la plantada al nou jardí entre d'altres. A la tarda, després del concurs de pastissos el conseller Joan Vallvé (ICV-EUiA) va inaugurar el nou servei de sala d'exposicions de la sala d'actes amb la inauguració de l'exposició "Èxit, Honor i Glòria: Recordant l'Elena". Una exposició de pintura d'una veïna del barri, organitzada pels seus fills i nets. Després d'un brindis va tenir lloc un concert homenatge a Miguel Hernández a carrec de Lucho Roa.

Diumenge el casal va poder tenir el privilegi d'acollir Winnipeg, un recital poètic i musical d'homenatge al viatge de milers de refugiats de la Guerra Civil cap a Xile organitzat pel Centro Salvador Allende al qual va assistir la consellera Anna Mir (ICV-EUiA).


Després d'un any de funcionament, aquesta celebració és un exemple de l'èxit d'aquest equipament i les persones que el dinamitzen que han sabut trobar la manera que les entitats del barri com FOC o Centro Salvador Allende així com els veïns del barri gaudeixen de l'equipament a l'hora que l'omplen de contingut.