Festa per celebrar les noves estacions de la L-5


El proper dimarts 7 de setembre a partir de les 18.00 a la Rambla del Carmel entre Llobregós i la Boca Nord del Túnel de la Rovira es celebrarà la festa popular per celebrar la posada en marxa de les noves estacions de Vall d’Hebron, Coll-Teixonera i Carmel

Com ja sabeu la posada en marxa es va dur a terme el passat 30 de juliol amb un acte institucional i la presència de representants de les entitats d’aquests barris. Quedava pendent però la celebració popular que no es va voler celebrar en el mateix moment per garantir la presència de gent que ja estava de vacances i per no organitzar una activitat de forma precipitada, es volia celebrar amb tota la gent d’aquests barris la importància de l’arribada del Metro. Aquesta és una festa que sempre es fa quan s’amplia la xarxa del Metro, però que en aquest cas pren un significat molt especial.



Per tant ens agradaria trobar-nos el proper dimarts a la tarda amb tallers infantils, animació infantil amb Pep Callau i els Pepsicolen, berenar, l’actuació de Rumba Alborada i la cloenda amb la gent de FOC, Diables del Carmel. Una festa que permetrà celebrar a tota la gent dels barris de l’entorn el que significa l’arribada del Metro al Carmel. Al llarg d’aquest agost heu pogut llegir en aquest blog una sèrie d’articles sobre com hem aconseguit convertir l’esvoranc del Carmel en una oportunitat per al barri. Amb l’arribada del Metro i aquestes noves estacions de la Línia 5 es tanca sens dubte una etapa.