ICV Horta-Guinardó expressa el seu condol per la mort de Rafa Milla


Ahir dijous 8 de juliol va morir Rafa Milla Anguita, membre d’EUiA, destacat sindicalista a CCOO i que va ser conseller del grup municipal d’ICV-EUiA al Districte d’Horta-Guinardó, on va exercir aquest càrrec en dues etapes diferents. Al darrer mandat va ser conseller de Cooperació i Solidaritat de'Horta-Guinardó. Veí del Districte, en Rafa va ser un lluitador al llarg de la seva vida. Amb 51 anys ens deixa de manera sobtada quan estava participant d’un debat sobre la reforma laboral.

Des d’ICV-EUiA volem expressar la nostra profunda tristesa per la mort del company Rafa Milla i volem fer arribar una forta abraçada a la Marga, a tota la seva família, amics, amigues i companys d’EUiA.

3 comentaris:

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Com a conseller de districte d'Esquerra al districte, vull expressar-vos el meu condol i també el del grup municipal d'Esquerra.

Jordi Coronas i Martorell

Anònim ha dit...

És un moment trist. Vaig coincidir amb el Rafa com a conseller de districte i, darrerament, ens tornavem a veure a CCOO del Barcelonès. El meu condol a la Marga, a la familia i amics més intims i als companys i companyes d'EUiA.

Victor Valls
President d'ICV Horta-Guinardó

Pere Nieto ha dit...

Una forta abraçada per la Marga. Aquests dies venen al cap els records de l'etapa que vam viure a Horta-Guinardó. Una encaixada especialment a tota la gent d'EUiA.