El Carmel i la Teixonera estrenen metro!


Avui.   Finalment.   Ara fa ja unes hores.

El Carmel i la Teixonera ja tenen metro. A les 12h del migdia arribaven en metro des de Vall d'Hebron el president José Montilla, l'alcalde Jordi Hereu i la regidora Elsa Blasco i han fet un acte d'inauguració acompanyats de nombrosos representants veïnals i associatius del barri del Carmel, representants polítics i tècnics responsables de l'obra al vestíbul de la parada del Carmel de la Pl.Pastrana.

També el segon tinent d'alcalde i president del grup municipal d'ICV-EUiA, Ricard Gomà, ens ha acompanyat en aquest dia històric pels veïns i veïnes d'aquests dos barris del districte d'Horta-Guinardó així com  tots els que en sortiran beneficiats.

El nou tram de la L5 que allarga des d'Horta, antic final de línia, fins a Vall d'Hebron on fa correspondència amb la L3 és una gran millora de la mobilitat a tot el districte. El Carmel i la Teixonera s'incorporen finalment a la xarxa metropolitana de metro, una connexió amb la ciutat i amb el districte. Els veïns de Montbau, Sant Genís i Vall d'Hebron augmenten la oferta de transport públic amb la parada de Vall d'Hebron i s'estableix una connexió important amb l'Hospital de la Vall d'Hebron pels veïns del llarg de la línia blava, Carmel, la Teixonera, Horta i Guinardó.

Properament, al blog ecosocialistes d'Horta Guinardó farem una sèrie d'articles sobre el Carmel, repassant els últims 5 anys. Des dels moments durs posteriors a l'esvoranc fins avui i una mirada al futur.