Medalla d'Or al Martinenc


Dimarts 11 de maig el FC Martinenc va rebre la medalla d'or al mèrit esportiu de l'Ajuntament de Barcelona. Amb motiu del Centenari de la seva fundació d'aquesta entitat fortament vinculada a Horta-Guinardó i a Sant Martí, l'Ajuntament ha volgut reconèixer la gran tasca duta a terme per l'entitat en el terreny esportiu i social. 

El Saló de Cent es va omplir d'autoritats, membres de la junta, personal del club, representants d'entitats i sobretot d'esportistes de base, nois i noies que viuen amb intensitat la seva activitat esportiva al club. En la glossa escrita per Joaquim Lahosa el club va reivindicar a seguir sent el club de barri, amb la seva vinculació al Guinardó i al Clot. També es van recordar els durs moments sota els franquisme però també els grans èxits esportius, en alguns casos prou destacats.

Elsa Blasco (ICV-EUiA) va assistir a l'acte com a Regidora del Districte i va felicitar al president, Manuel Dengrá i a la resta de la junta. Cal destacar l'assistència de bona part de les entitats del Guinardó com l'Eix Maragall, l'escola d'educació especial Mare de Déu de Montserrat, l'AVP del Mas Guinardó, Gresol o la Coordinadora d'Entitats. Des d'aquest espai també volem felicitar al FC Martinenc pel seu Centenari i per la medalla d'or que merescudament han rebut.