El resultat de les municipals


Passades les eleccions, ICV-EUiA valorem molt positivament els resultats obtinguts per la coalició. A Barcelona hem aconseguit igualar el nostre millor resultat, amb 5 regidors, i al districte d’Horta- Guinardó mantenim els 2 consellers de districte que teníem, i hem estat a prop d’aconseguir el número tres.

Però tot i els bons resultats, avui les eleccions ens han deixat un gust agredolç, perquè el retrocés global de les forces d’esquerres a la ciutat ens porta a treballar els propers 4 anys des de l’oposició.

Des d’avui mateix els nostres 5 regidors i regidores i el conjunt de consellers i conselleres dels districtes ens posem a treballar per articular una oposició ferma i propositiva, que ens permeti oferir una alternativa d’esquerres per a la ciutat i confrontar amb força les retallades. Molta feina, doncs, per endavant.

Des d’ICV-EUiA també volem agrair a tothom que ha participat i treballat durant la campanya electoral, i que ha contribuït al bon resultat obtingut per la nostra coalició. I agrair també el suport de tothom que ens ha fet confiança i ens ha donat el seu vot.

Ara més que mai cal continuar treballant des dels barris, amb el teixit associatiu, des dels moviments socials, per evitar les retallades i continuar construint la Barcelona que volem.