Hem posat en marxa la xarxa 7verd


Ahir a la tarda, al Boca Nord, varem fer la presentació de la xarxa 7verd. Una xarxa social promoguda pel Districte d’Horta-Guinardó i desenvolupada amb la col·laboració de les entitats que duen a terme les seves activitats al districte. 

La xarxa 7verd vol ser un espai per participar, promoure, intercanviar, i donar a conèixer les actuacions que les diverses entitats que hi participen van desenvolupant en l’àmbit de la sostenibilitat. És una manera de promoure que cada vegada siguin més les entitats i empreses compromeses amb el medi ambient.

Dins la xarxa hi trobareu grups específics, blocs, fòrums, notícies, fotografies i vídeos entre altres. Continguts diversos elaborats pels propis membres de 7verd que permetran debatre i tractar qüestions d’interès sobre la qualitat ambiental dels barris i en general d'Horta-Guinardó i de la ciutat.

La regidora, Elsa Blasco, i la consellera de medi ambient del districte, Anna Mir, varen dirigir unes paraules  a l'acte de presentació. Un acte que també va comptar amb una demostració del funcionament de la xarxa 7verd i amb un magnífic espectacle d'animació de la companyia Planeta Impro.