Nova junta de l'AVV de Sant Genís




Dissabte just abans de començar el ball de festa major de Sant Genís i just acabat el sopar popular, es va fer públic a la plaça Meguidó el canvi de la junta de l’AVV de Sant Genís dels Agudells. Carlos Delgado deixa la presidència després d’uns quants anys que han estat, sens dubte, molt intensos. La nova realitat associativa del barri, el procés de treball a l’entorn de la candidatura de la Llei de Barris de Sant Genís-Teixonera, la creació del Consell de Barri ... han estat elements que han permès afavorir una renovació que l’anterior president ja portava temps reclamant. Per això la nova Junta va voler agrair la tasca feta per Carlos Delgado, sovint massa sol, i va fer-li lliurament d’un regal, davant dels aplaudiments de la gent del barri.

Sacri Burgos és la nova presidenta de l’AVV de Sant Genís dels Agudells al capdavant d’una nombrosa junta que destaca per la seva gran diversitat. La nova junta manté algunes persones que ja feia anys que participaven activament de l’entitat, com la mateixa Sacri, i persones de recent incorporació al treball al barri. Aquest canvi a la presidència de Sant Genís suposa a més que de les 12 AVV actives al nostre Districte, 6 tenen presidència femenina, aspecte que cal destacar. També cal destacar que la feina de la nova Junta ja s’ha començat a materialitzar amb tot un seguit de demandes al Districte de millores pel barri o amb una exposició que es fa al Centre Cívic de la casa Groga sobre els carrers del barri, realment interessant. Finalment destacar que també es va fer l’anunci d’impulsar la Coordinadora d’Entitats de Sant genís, que si finalment es materialitza es sumarà ales actualment existents al Districte del Guinardó, Horta i Can Baró.

Des d’ICV volem donar les gràcies a la gent de l’anterior junta pel seu esforç per millorar el barri i animem a la nova Junta a fer tots els esforços necessaris per tal de fer de portaveu de les propostes i idees del barri davant del Districte, al costat de la resta d’entitats de Sant Genís dels Agudells.