L'ou com balla als camils


Un any més, el passat dijous 3 de Juny el Taller Escola Sant Camil va convidar a tothom a celebrar Diada de Corpus amb la inauguració de l´Ou com balla i un concert de la coral de l´Escola d´Educació Especial Mare de Déu de Montserrat.

El Taller Escola Sant Camil del barri del Guinardó dóna servei a persones amb discapacitat intel•lectual, aquest centre ocupacional ha treballat i reinterpretat la tradició de l'ou com balla confeccionant-lo amb materials plàstics reutilitzats aportant una lectura contemporània a una de les tradicions festives barcelonines mes antigues.

Ja fa un temps que l´Escola d´Educació Especial Mare de Déu de Montserrat va crear la coral de l'escola, el concert del passat dijous que era el tancament de la gira de concerts d'aquest any, estava farcida de cançons dels 90 fins a l'actualitat va donar el tret de sortida a la celebració.


Aquest any, el mateix centre ocupacional també ha confeccionat una catifa amb materials recuperats i de rebuig instal·lada al Centre Cívic del Guinardó. La seva temàtica s'engloba en l’any internacional de la biodiversitat.


A més de la seva gran tasca diària, l'escola taller els camils i l'escola d'educació especial Mare de Déu de Montserrat amb projectes com l'ou com balla, la catifa o la coral s'obren al barri i generen complicitats i col•laboracions amb altres col•lectius i entitats.