20 anys del Siuranenc d'Horta


Dissabte 5 de juliol el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta va celebrar el seu 20è aniversari. L’any 1994 un grup de gent del barri, amb una forta vinculació al poble de Siurana, decideix sumar-se al joc de les bitlles a Barcelona a partir de la experiència que ja tenien el Bitlles Club La Cava-Guinardó 87 i el club de bitlles COP del Carmel. Naixia així la primera lliga a Barcelona, i la història del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta. La tradició d eles bitlles catalanes a Horta-Guinardó és molt forta i el club d’Horta ha estat, sens dubte, un dels principals clubs que han donat a conèixer aquest esport.

Els èxits esportius del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta són molt amplis, però val la pena destacar la Copa Generalitat del 2013. Però no seríem justos si parléssim del club sols per referir-nos al seu bagatge esportiu. El Siuranenc és un club amb una forta implantació al barri d’Horta, que dinamitza activitats amb entitats com el torneig de Festa Major, que ha impulsat una forta escola de bitlles, que ha impulsat la internacionalització de les bitlles sobretot a llatinoamèrica, que ha portat les bitlles a escoles de Catalunya, que ha sabut fer de la solidaritat una marca del club...però sobretot el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta és un espai de trobada, de gent amb moltes ganes de passar-s’ho bé.


Volem felicitar-los per aquests 20 anys, per totes les ocasions en les que ens hem trobat i desitjar-los molta vida esportiva, cultural i social a Horta. I també us volem donar a conèixer la seva web.