Nova associació de veïns i veïnes La Taxonera



Dilluns 28 de gener es va presentar la nova Associació de Veïns i Veïnes La Taxonera al Centre Cívic del barri. Una nova associació plena d’energia i ganes de treballar pel barri, defensant i representant els interessos del conjunt de veïns i veïnes i sumant esforços per fer barri amb al moviment associatiu de la Taxonera, que cada dia és més potent.

L’acte d’ahir, amb l’assistència de molts veïns i veïnes, i amb el suport del moviment associatiu de la Taxonera, volia donar a conèixer la nova entitat per aconseguir sumar-hi nous associats i guanyar força en la representació del veïnat.

El grup municipal d’ICV-EUiA també hi vàrem assistir per mostrar-los tot el nostre suport, reconèixer la feina feta fins ara per la nova Associació de Veïns La Taxonera, i agrair també el paper que han tingut les entitats del barri, concretament la Comissió de Festes, per mantenir i defensar el barri quan no hi havia associació de veïns.

Els darrers anys, les entitats de la Teixonera han aconseguit créixer, omplir el barri d’activitats, i treballar plegades per un barri que avui se sent més orgullós que mai de la seva singularitat. Amb tota aquesta força i treball conjunt de les entitats, i ara també de la seva nova Associació de Veïns La Taixonera, estem convençuts que el barri continuarà ple de vida i fent sentir la seva veu. Felicitats i visca el barri de la Taxonera!

Per contactar amb l’AAVV La Taxonera: veinstaxonera@gmail.com
També els trobareu al carrer Besos 17, al Casal Taxonera, els dimarts de 19 a 20:30h.